Aluat ștrudel – faină albă 550 din grâu, margarină vegetală (uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță – în proporții variabile, apă, emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași, ecitină din soia, sare, conservant: acid sorbic, acidifiant: acid citric, aromă, colorant:caroteni), apă, zahăr, mestec de maia deshidratată din grâu, faină de malț din orz, sare iodată, oțet de alcool etilic, amestec pentru luciu de patiserie (apă, zahăr, stabilizator izomalt), sirop de glucoză, agent gelatinizant:agar, conservant: sorbat de potasiu.
Umplutură ștrudel – Umplutură cu vișine și ciocolată – 30% vișine, apă, zahăr, amidon modificat, 4,3% cacao cu conținut redus de grăsime, 2,5% ciocolată pudră (zahăr, 32% cacao pudră), 1,0% ciocolată (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulsifiant: lecitine din floarea soarelui), aroma: lapte, agent de îngroșare: gumă Gellan, corectori de aciditate (acid citric, citrați de sodiu, citrați de calciu, acid tartric), conservant: sorbat de potasiu.