Aluat plăcintă – făină albă 550 din grâu, apă, margarină (uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță, în proporții variabile), apă, emulsifianți (mono- și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași, lecitine (soia)), sare, conservant (acid sorbic), acidifiant (acid citric), aromă, colorant (caroteni)), maia (făină albă 550 din grâu, făină albă 1050 din grâu, culturi starter, sare, făină de malț din orz), zahăr, sare iodată (sare, iodat de potasiu), drojdie, oțet de alcool etilic, amestec pentru luciu de patiserie (apă, zahăr, stabilizator (izomalt), sirop de glucoză, agent gelatinizant (agar), acidifiant (acid citric), conservant (sorbat de potasiu)).
Umplutură plăcintă – cremă pentru umplutură cu gust de vanilie (apă, zahăr, amidon modificat, lapte praf integral, lapte praf degresat, agent de îngroșare (alginat de sodiu), arome, coloranți (caroteni, riboflavine)). poate conține: ouă, semințe de susan.