Aluat ștrudel – faină albă de grâu, margarină vegetală (uleiuri vegetale rafinate: palmier, floarea soarelui, rapiță – în proporții variabile, apă, emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași, lecitină din soia, sare, conservant: acid sorbic, acidifiant: acid citric, aromă, colorant: beta caroten), apă, zahăr, amestec de maia deshidratată din grâu, sare și făină de malț din orz; sare iodată, oțet din alcool etilic; luciu de patiserie (ulei vegetal de rapiță, proteine din lapte, lactoză, sirop de glucoză, aromă, stabilizator: caragenan, difosfați; emulsifiant: fosfați de sodiu).
Umplutură de iaurt 30% – apă; mix pentru umplutură cu iaurt (zahăr, amidon, dextroză, ulei vegetal de palmier, lapte praf degresat, proteine din lapte, iaurt praf, sirop de glucoză, acidifianti: acid lactic, lactat de calciu; aromă, praf de ou, agent de îngroșare: alginat de sodiu; fibre de grau, sare), iaurt 5,6%.
Umplutură de căpșuni 16% – căpșuni în suc propriu 40%, zahăr, apă, agent gelatinizant: amidon din porumb, conservant: sorbat de potasiu, corector de aciditate: acid citric, agent de îngroșare: agar-agar, sare.