Aluat plăcintă – făină albă 550 din grâu, apă, margarină (uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță, în proporții variabile), apă, emulsifianți (mono- și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași, lecitine (soia)), sare, conservant (acid sorbic), acidifiant (acid citric), aromă, colorant (caroteni)), maia (făină albă 550 din grâu, făină albă 1050 din grâu, culturi starter, sare, făină de malț din orz), zahăr, sare iodată (sare, iodat de potasiu), drojdie, oțet de alcool etilic, amestec pentru luciu de patiserie (uleiuri vegetale (rapiță, palmier, în proporții variabile), proteine din lapte, lactoză, sirop de glucoză, conservant (benzoat de sodiu), aromă, colorant (annatto norbixină), stabilizatori (caragenan, difosfați), emulsifiant (fosfați de sodiu)).
Umplutură plăcintă – umplutură cu telemea (20% telemea, apă, amidon modificat, ulei vegetal de palmier, zer pudră, lapte praf degresat, proteine din lapte, sirop de glucoză, brânză pudră, emulsifiant (fosfați de sodiu), albușuri de ouă praf, proteine din soia hidrolizate, sare, amidon din grâu, arome, stabilizator (gumă de guar), corectori de aciditate (acid lactic, lactat de calciu), condimente), 1,2% semințe de susan.