Aluat mini-merdenele – făină albă 550 din grâu, apă, margarină (uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță, în proporții variabile), apă, emulsifianți (mono- și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași, lecitine (soia)), sare, conservant (acid sorbic), acidifiant (acid citric), aromă, colorant (caroteni)), maia (făină albă 550 din grâu, făină albă 1050 din grâu, culturi starter, sare, făină de malț din orz), zahăr, sare iodată (sare, iodat de potasiu), drojdie, oțet de alcool etilic, amestec pentru luciu de patiserie (uleiuri vegetale (rapiță, palmier, în proporții variabile), proteine din lapte, lactoză, sirop de glucoză, conservant (benzoat de sodiu), aromă, colorant (annatto norbixină), stabilizatori (caragenan, difosfați), emulsifiant (fosfați de sodiu)).
Umplutură mini-merdenele – umplutură cu hribi (5,7% hribi, 5,7% ciuperci comestibile agaricus, apă, amidon modificat, lapte praf degresat, zer pudră, proteine din lapte, ulei vegetal de palmier, sare, dextroză, amidon din grâu, praf de ouă, fibre din grâu, sirop de glucoză, ceapă, drojdie, condimente, stabilizator (gumă de xantan), arome, proteine hidrolizate din rapiță, corectori de aciditate (acid lactic, lactat de calciu), sare iodată (sare, iodat de potasiu)).