Aluat ștrudel – faină albă de grâu, margarină vegetală (uleiuri vegetale rafinate: palmier, floarea soarelui, rapiță – în proporții variabile, apă, emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași, lecitină din soia, sare, conservant: acid sorbic, acidifiant: acid citric, aromă, colorant: beta caroten), apă, zahăr, amestec de maia deshidratată din grâu, sare și făină de malț din orz; sare iodată, oțet din alcool etilic; luciu de patiserie (ulei vegetal de rapiță, proteine din lapte, lactoză, sirop de glucoză, aromă, stabilizator: caragenan, difosfați; emulsifiant: fosfați de sodiu).
Umplutură ștrudel – Umplutură mere 30% (ingredientele produsului reconstituit: mere 40%, zahăr, agent de îngroșare: adipat de diamidon acetilat, scorțișoară, acidifiant acid citric, sare), umplutură fructe de pădure 16% (zmeură 24%, zahăr, afine 20%, mure 16%, sirop de glucoză-fructoză, apă, amidon modificat, agent de gelifiere: gumă Gellan, conservant: sorbat de potasiu).