Aluat – făină albă de grâu, margarină vegetală (uleiuri vegetale rafinate: palmier, floarea soarelui, rapiță – în proporții variabile, apă, emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași, lecitină din soia, sare, conservant: acid sorbic, acidifiant: acid citric, aromă, colorant: beta caroten), apă, zahăr, amestec de maia deshidratată din grâu, sare și făină de malț din orz; sare iodată, oțet din alcool etilic; luciu de patiserie (ulei vegetal de rapiță, proteine din lapte, lactoză, sirop de glucoză, aromă, stabilizator: caragenan, difosfați; emulsifiant: fosfați de sodiu).
Umplutură – telemea de vacă 12,5%, apă, premix umplutură pentru umplutură brânză (amidon modificat din porumb, cartof, ulei vegetal din palmier, zer praf, lapte praf degresat, proteine din lapte; sirop de glucoză, brânză pudră, emulsifianți: fosfați de sodiu; albuș de ou praf, proteină hidrolizată vegetală din soia, sare, amidon din grâu, arome, corector de aciditate: acid lactic, lactat de calciu; stabilizator: gumă de guar; condimente).