Aluat fursecuri – făină albă 550 din grâu, margarină (uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță, în proporții variabile), apă, emulsifianți (mono- și digliceride ale acizilor grași, lecitine (soia)), sare, conservant (acid sorbic), aromă, acidifiant (acid citric), colorant (beta-caroten)), zahăr, mix pentru aluat (făină albă 650 din grâu, sare iodată (sare, iodat de potasiu), emulsifiant (stearoil-2- lactilat de sodiu), arome, colorant (caroteni), antioxidant (acid ascorbic), enzime), apă, agenți de afânare (fosfat disodic, bicarbonat de sodiu), făină albă 650 din grâu, sare iodată (sare, iodat de potasiu), antioxidant (acid ascorbic)).
Umplutură fursecuri – umplutură cu căpșuni (40% căpșuni, sirop de glucoză-fructoză, sirop de glucoză, zahăr, apă, amidon modificat, corector de aciditate (acid citric), conservant (sorbat de potasiu), colorant (carmină), arome, agent de îngroșare (agar), sare). Poate conține: ouă, arahide, lapte, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan.