MINI CROISSANTE CEREAL cu aluat pentru Foietaj Morărița
Timp de preparare
45 min
Dificultate
Ușoară
Porții
8 - 10 porții
Ingrediente:
- 1 pachet 800g aluat pentru foietaj Morărița
- 2 linguri zahăr tos
- 1 ou bătut
- ¼ linguriță scorțișoară
1
Decongelăm aluatul. Încălzim cuptorul la 200°C și tapetăm două tăvi mari cu hârtie de copt.
2
Lucrăm cu o foaie de aluat o dată. O tăiem în fâșii de 5 cm lățime, apoi în fâșii de 3-4 cm. Fiecare dreptunghi de aluat (5×4 cm) îl tăiem apoi pe diagonală. Pudrăm cu zahăr și rulăm mini-croissantele. Le așezăm în tavă, pe hârtia de copt. Le ungem cu ou bătut și le pudrăm cu zahăr și scorțișoară. Le coacem 8-10 minute sau până sunt aurii.
Rețetă creată de Teo’s Kitchen