Companie

„Poezie în patiserie” este motto-ul nostru și înseamnă, înainte de toate, creativitate și ingeniozitate, iar ajutorul în bucătărie, venit din partea noastră te va surprinde întotdeauna în mod placut.

Echipa noastră de specialiști înalt calificați pune accentul în primul rând pe responsabilitate, profesionalism, pasiune și inovație. Controlează atent și permanent procesele de fabricație, de la achiziția materiilor prime până la malaxarea ingredientelor și obținerea produselor finite de cea mai bună calitate – saleuri, croissante, foietaje, minipateuri și ștrudele cu umpluturi din cele mai fine și gustoase.

Produsele Morărița îi dau oricui posibilitatea să își manifeste creativitatea.

Ștrudelele Morărița sunt cel mai nou produs în gamă și te vor convinge încă de la prima degustare. Ai grijă să încerci toate cele cinci sortimente: cu brânză și stafide, cu dovleac, cu fructe de pădure, cu mere și stafide sau combinația surprinzătoare a căpșunilor cu iaurt.
Din foile de plăcintă sau din aluatul pentru foietaj se pot naște cele mai năstrușnice și delicioase produse, de la tradiționalele plăcinte, la prăjituri sau alte preparate dulci sau sărate.

Croissant-ul cu unt Morărița este perfect pentru un mic dejun de răsfăț, alături de un ceai, cafea sau pahar cu lapte.

Gamele de minipateuri cu telemea sau cu ciuperci sunt perfecte pentru o gustare hrănitoare, iar saleurile cu susan sau mac îți vor convinge prietenii să revină mai des pe la tine.