Aluat – făină albă de grâu, margarină vegetală (uleiuri vegetale rafinate: palmier, floarea soarelui, rapiță – în proporții variabile, apă, emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași, lecitină din soia, sare, conservant: acid sorbic, acidifiant: acid citric, aromă, colorant: beta caroten), apă, zahăr, amestec de maia deshidratată din grâu, sare și făină de malț din orz; sare iodată, oțet din alcool etilic; luciu de patiserie (ulei vegetal de rapiță, proteine din lapte, lactoză, sirop de glucoză, aromă, stabilizator: caragenan, difosfați; emulsifiant: fosfați de sodiu).
Umplutură – ciuperci 13%, apă, premix umplutură ciuperci (amidon modificat din cartof, lapte praf degresat, zer pudră, proteine din lapte, ulei vegetal de palmier, sare, dextroză, amidon din grâu, praf de ou, fibre de grâu, sirop de glucoză, ceapă, drojdie pudră, condimente, stabilizator: gumă de xantan, arome, proteină vegetală hidrolizată din rapiță, corectori de aciditate: acid lactic, lactat de calciu).